Over ons

Pyloon

De oorsprong van onze naam Pyloon Vastgoed Management is gelegen in de oude Egyptische bouwkunst; een pyloon was een belangrijk bouwdeel van een monumentale entreepoort aan de voorzijde van een tempel, welke bestond uit twee muren (pylonen) met daartussen een uitnodigende toegang.

Tegenwoordig komen we een pyloon tegen als een constructief onderdeel van een brug: de pijler waar het fundament van het brugdek met staalkabels (tuien) aan vast hangt.

Proactief en preventief

Wij willen vastgoed management zo toegankelijk mogelijk maken en wij zijn de verbinder waarmee je bruggen bouwt tussen alle partijen. We hebben veel ervaring en zetten graag een extra stap. Zo zijn wij regelmatig op locatie en houden we contact met alle partijen.

Wij vinden het belangrijk dat uw vastgoed regelmatig wordt bezocht door onze vastgoedmanagers, waarbij we contact met de huurders vanzelfsprekend vinden. Met deze proactieve en preventieve aanpak signaleren wij vroegtijdig eventuele ongemakken of gebreken en voorkomen daarmee mogelijke problemen.

Persoonlijk karakter

Door het persoonlijke karakter van Pyloon spreken we al snel op informele wijze met onze opdrachtgevers en diens huurders. Het maakt ons toegankelijk.

We houden van korte lijnen. Frequent en persoonlijk overleg met onze opdrachtgevers vinden we dan ook belangrijk. Verwachtingen hebben we allemaal, maar het is van essentieel belang om deze met elkaar te bespreken om zo een passende en individueel afgestemde dienstverlening te kunnen bieden.